Installation av värmepump Stockholm

Kleo Kyla AB – installation av värmepump Stockholm

15 års erfarenhet av värmepumpar

När det kommer till att kunna få hjälp med installation av värmepump i Stockholm med omnejd så finns vi här på företaget Kleo Kyla beredda att hjälpa dig. Vi har arbetat i branschen i många år och är det perfekta valet av företag när det kommer till dessa anläggningar. Det vi inte kan om detta är inte värt att veta. Vi ser fram mot att svara på era frågor, varmt välkomna att höra av er!

Om oss

Utöver att vi är behjälpliga med det som ovan nämnts så erbjuder vi en hel del annat som vi ser fram emot att få berätta om för er när ni kontaktar oss.

Vi har F-skattebevis och är momsregistrerade.

Installation av värmepump Stockholm

Kyla & värme

Vi har ett brett tjänsteutbud. Vi vänder oss till alla i Stockholm med omnejd.

Alltid nöjda kunder

100 procent nöjda kunder ger vi aldrig avkall på. Det gäller både jobbet som vi utför samt vår kundservice.

Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Som sagt var så har vi många års erfarenhet inom branschen och är ett pålitligt företag. Ni kan alla lita på oss och vår yrkeskompetens. Vi ser det som en självklarhet att erbjuda alla en offert som inte kostar någonting och vi kommer gärna hem till er för en kostnadsfri konsultation. Kom ihåg att vi inte är längre bort än ett telefonsamtal ifall ni har frågor eller funderingar!

Värmepumpar

Ni kommer att möta en av Energimyndigheten certifierad installatör av värmepumpar. Vänd er till oss för installation av värmepumpar men även service och reparation.

Kylanläggningar

Alltifrån små till stora kylaggregat installerar vi. Det spelar med andra ord ingen roll ifall det är en liten kyl för hemmabruk eller en större kylanläggning som ska användas inom industrin. Vi hjälper alla!

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Kleo kyla AB

Stamgatan 37, 125 74 Älvsjö

070-412 58 50

Kleo.kylservice@gmail.com

Varmt välkommen

Varmt välkommen till Kleo Kyla AB. Ett företag som finns tillhands för alla i Stockholm som behöver hjälp med installation av en värmepump.

Installation av värmepump Stockholm