Kylservice Stockholm

Kylservice Stockholm – det är vårt område!

Kylservice för alla behov

Kleo Kyla erbjuder hjälp till alla som behöver kylservice i Stockholm med omnejd. Här finns expertisen och vi har hjälpt många kunder att få ett bättre inomhusklimat. I över 15 år har vi funnits i branschen och det vi inte kan om kylservice är inte värt att veta!

Om oss

Utöver att vi är behjälpliga med kylservice i Stockholm med omnejd så erbjuder vi en hel del annat som vi berättar om ifall ni hör av er.

Vi har F-skattebevis och är momsregistrerade.

Kylservice Stockholm

Kyla & värme

Vi arbetar både med installation av kylaggregat och värmepumpar.

Kundservice

100 procent nöjda kunder ger vi aldrig avkall på. Det gäller både jobbet som vi utför samt vår kundservice.

Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Som sagt var så har vi många års erfarenhet inom branschen och är ett pålitligt företag. Ni kan alla lita på oss och vår yrkeskompetens. Vi ser det som en självklarhet att erbjuda alla en offert som inte kostar någonting och vi kommer gärna hem till er för en kostnadsfri konsultation. Kom ihåg att vi inte är längre bort än ett telefonsamtal ifall ni har frågor eller funderingar!

Värmepumpar

Ni kommer att möta en av Energimyndigheten certifierad installatör av värmepumpar. Vänd er till oss för installation av värmepumpar men även service och reparation.

Kylanläggningar

Alltifrån små till stora kylaggregat installerar vi. Det spelar med andra ord ingen roll ifall det är en liten kyl för hemmabruk eller en större kylanläggning som ska användas inom industrin. Vi hjälper alla!

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Kleo kyla AB

Stamgatan 37, 125 74 Älvsjö

070-412 58 50

Kleo.kylservice@gmail.com

Kylservice Stockholm

Varmt välkommen till Kleo Kyla AB. Ett företag som finns tillhands för alla i Stockholm som behöver hjälp med kylservice.

Kylservice Stockholm